DESPRE NOI

Cine Suntem?

CDD RELOCATION este o companie ce ofera servicii complete de mutari specializata in mutari locale si internationale, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru mari corporatii. Deservim anual clienti din toata lumea, companii multinationale, institutii financiare si ambasade/consulate/diplomati.

Oferim clientilor nostri o mare varietate de servicii ce vin in intampinarea nevoilor aparute. Personalul nostru calificat va poate oferi: impachetare cu materiale speciale si de calitate, montare si demontare mobilier, manipulare, incarcare, transport, mutari door-to-door oriunde in lume si nu in ultimul rand depozitare. De asemenea va ajutam si in intocmirea documentatiei pentru formalitati vamale de export si import, asigurare pe durata transportului, etc.

Misiunea noastra

Relocarea poate fi un eveniment stresant pentru oricine nu este foarte bine informat sau pentru cei care inca nu stiu de existenta companiilor de mutari. Toate problemele legate de o relocare pot fi usor evitate apeland la unul din specialistii nostri.

CDD RELOCATION este o companie de top care va poate ajuta in procesul mutarii dumneavoastra fie ca este vorba de persoane ce isi schimba resedinta, fie ca este vorba de companii cu sute de angajati, fie ca doriti sa va mutati peste hotare, oriunde in lume.

Ne desfasuram activitatea cu tehnologie moderna, personal cu experienta de ani de zile in mutari, materiale si echipamente de cea mai buna calitate ceea ce face ca rezultatul muncii noastre sa se reflecte in satisfactia clientilor nostri.

Apreciem in mod deosebit consilierea de specialitate, promptitudinea si disponibilitatea in oferirea de solutii avantajoase, solicitudinea si seriozitatea angajatilor.

Razvan Costea, Vodafone Romania S.A.