CDD RELOCATION ofera servicii complete de mutări locale si internationale de efecte personale si mobilier, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

CDD Relocation

Suntem afiliați ai celor mai mari recunoscute organizatii din industrie: Fidi, FAIM PLUS, IAM, FEDEMAC, Euromovers si ARA

Afilieri

Mutari internationale usa la usa

CDD Relocation oferă soluții personalizate pentru relocarea dumneavoastră internațională, începând cu consultanță și studiu gratuit înainte de mutare, servicii complete de ambalare pentru export, servicii de gestionare a timpului complet, consultanță profesională cu privire la cerințele și documentele vamale ale țării gazdă din partea personalului nostru de birou, coordonarea strânsă a serviciilor de transport și de destinație la noua dumneavoastră reședință, cu servicii complete de despachetare și asamblare a mobilierului. În plus, oferim soluții de depozitare în tranzit, servicii de asigurare all-risk, servicii de mutare a mașinilor, relocarea animalelor de companie și alte servicii conexe.

Mutari rezidentiale

Trebuie să vă mutați locuința pe plan local sau în alt oraș din România? Expertiza CDD Relocation vă va ajuta să aveți o experiență fără probleme, începând cu servicii complete de ambalare folosind materiale adecvate. Demontam și asamblăm mobilierul, împachetăm și despachetăm cutiile și plasăm mobilierul în funcție de cerințele dumneavoastră. Ridicarea resturilor la finalul mutării este gratuită.

Servicii de relocare corporativă/de birouri

Servicii profesionale complete de la ușă la ușă, studiu și asistență gratuită privind volumul, echipe specializate în ambalarea documentelor, echipamentelor IT și a efectelor personale folosind cutii de carton speciale, demontarea/montarea mobilei, transportul cu camioane carosate până la noul sediu și manipularea/plasarea bunurilor dumneavoastră conform zonelor desemnate.

Servicii de depozitare

CDD Relocation vă poate depozita în siguranță bunurile personale pe termen scurt sau lung. Pentru siguranța bunurilor dumneavoastră se asigură pază 24 de ore din 24, iar înainte de depozitare se efectuează o ambalare corespunzătoare pentru o mai bună protecție împotriva prafului etc.
Depozitul nostru de 2000 mp găzduiește mobilier și efecte personale, vehicule, bărci de mici dimensiuni, motociclete. Specialiștii noștri vă vor asigura cea mai bună manipulare prin utilizarea unei game largi de echipamente.

Servicii relocare animale de companie

Apelați la specialiști pentru ca animalul dumneavoastră de companie să aibă o călătorie confortabilă oriunde în lume. Efectuăm mutarea cu grijă și atenție la detalii, oferind o gamă completă de servicii: preluare sau livrare la domiciliu, formalități vamale, servicii de planificare a transportului în aeroport și documentație, transport aerian până la destinația finală și servicii la destinație. La cerere, sunt disponibile și proceduri veterinare.

Servicii transfer vehicule

Mutarea vehiculului dumneavoastră poate fi complicată și stresantă dacă nu folosiți furnizorul de servicii de mutare potrivit. În același timp, poate fi o operațiune simplă dacă este făcută de profesioniști. CDD Relocation oferă un pachet complet de servicii door to door pentru mașina dumneavoastră cu servicii de ridicare la domiciliu folosind propriile servicii de remorcare, pregătirea documentelor și vămuirea, încărcarea și asigurarea vehiculului pentru transport și livrarea la noua dumneavoastră reședință.

Asigurare

Asigurarea pentru mutare vă protejează bunurile în tranzit, în timp ce se află în drum spre noua dumneavoastră locuință, fie în camion, pe navă, pe calea aerului sau în depozitul temporar. CDD Relocation va trata întotdeauna bunurile dumneavoastră cu mare grijă, dar este important să vă asigurați mutarea pentru circumstanțe neprevăzute, cum ar fi incendii, accidente de autovehicule, furturi, dezastre naturale și altele. Și, după cum știm cu toții, se pot întâmpla accidente!